• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Новости и активности

Новогодишна работилница

На 15-ти декември 2017 година, професорката Светлана Аспровска- Тодоровиќ ја реализираше креативната работилница како дел од Нансен проектните активности за интеркултурно образование. Учениците заедно изработуваа честитки и новогодишни украси и уживаа во празничната атмосфера.