• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Новости и активности

Се грижиме за миленичињата

На 23 и 24 април 2018 година, училишниот психолог Светлана Аспровска-Тодоровиќ ја спроведе априлската работилница заедно со учениците вклучени во Нансен проектните активности. Бидејќи поголемиот дел од учениците се грижат за благосостојбата на миленичињата, тие креираа постери со пораки “Вдоми милениче” како дел од работилницата.