• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Risitë

Kutia e dashurisë

Më 11 shkurt 2018, profesoresha Svetlana Asprovska-Todoroviq realizoi aktivitetin e projektit sipas modelit Nansen me nxënësit e vitit të parë dhe të dytë. Aktiviteti u organizua në frymën e Ditës së Shën Valentinit gjatë të cilit nxënësit punuan kutia për dhurata dhe dekorime nga materialet e ricikluara.